Büyükşahinbey İlkokulu
Körkün Mah. Kanuni Caddesi No11 Oğuzeli / Gaziantep
0 (342) 477 10 09

VİZYON

Biz öncelikle ilköğretimin amaçları yanında bütün öğrencilerin kendisinden başlamak üzere ailesine, toplumuna ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarını yerine getirebilmesi için, bilgi çağının gereklerine uygun olarak; bilgiye erişme yollarını bilen, sorunlarını çözebilen, teknoloji ürünlerini kullanabilen, hoşgörülü, sağlıklı kişilik ve sosyalleşmesini tamamlamış bir birey olarak yetişmesi için varız.

MİSYON

Öğrencilerimize insan hakları ve çocuk haklarına uygun olarak temiz, güvenli ve demokratik bir öğrenme ortamı sağlayarak; ülkesini ve milletini seven, okuyan, bilgiye erişimi bilen, problemlerini çözebilen ve teknolojiyi kullanabilen öğrenciler yetiştirmek.

Normal

İl merkezine 15 km, ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kasaba niteliğindeki Körkün, daha önceleri belediyelikken son düzenlemelerden sonra mahalle olarak son halini almıştır. Genellikle tarım ve hayvancılıkla geçim sağlanmaktadır. Öğretmenlerin rahatça kalabilecekleri evler bulunmaktadır. İlçede 1+1, 2+1 kaloriferli, eşyalı evler vardır. Kiralar 500-1000 TL arasındadır.

E- POSTA: 734863@meb.k12.tr